Provident | Internet Solution Provider

Webtools

Portfolio
Hylo
Hylo
Voor de kennisgestuurde oplossingen van Hylo bouwden wij een overzichtelijke website met een frisse vormgeving.

Webtools - Overzicht
Webtools overzicht
Hieronder vindt u een overzicht van onze webtools, de modules die deel uit maken van ons Content Management Systeem. Per webtool is nog meer gedetailleerde informatie beschikbaar. Natuurlijk zijn alle webtools op maat aan te passen. Neem voor specifieke informatie of vragen vrijblijvend contact met ons op.Content
Content
Deze tool biedt u de mogelijkheid om zelf onbeperkt pagina's toe te voegen aan uw site en deze te beheren. Nieuwe pagina's worden automatisch opgenomen in de navigatie, dit kan tot 3 niveaus diep. De opmaak van de content op de pagina's kent uitgebreide mogelijkheden. Desgewenst kunnen er meerdere content-items of modules aan een pagina worden gekoppeld.

Nieuws
Nieuws
Deze webtool is onmisbaar wanneer u snel en eenvoudig uw website wilt kunnen voorzien van actuele berichtgeving, zoals productnieuws of bedrijfsnieuws. Via een eenvoudig te gebruiken beheer-pagina heeft u binnen 2 minuten een nieuwe tekst op uw website geplaatst. U kunt - naast kop, inleiding en tekst - onder meer een vervaldatum invoeren.

Agenda
Agenda
De agenda-tool is een efficiŽnte manier om belangrijke evenementen of andere tijdsgebonden gebeurtenissen aan te kondigen op uw website. Deze webtool bevat en publiceert de activiteiten, eventueel inclusief relevante informatie, zoals (toegangs)prijs, adresgegevens, contactpersoon en email-adres.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Hoe interactief het Internet ook mag zijn, een simpel email-bericht blijkt nog altijd beter te 'werken' dan welk ingenieus uitgedokterd online marketing systeem dan ook. De nieuwsbrief is dan ook een eenvoudige, maar onmisbare webtool om uw klantrelaties te beheren. Op uw site kunnen internetters zich aan- en afmelden voor uw nieuwsbrief.

Webshop
Webshop
Met de webshop kunt u eenvoudig een ongelimiteerd aantal producten op uw site plaatsen, die u kunt indelen in zelf te kiezen categorieŽn. Op uw website kunt u aanbiedingen extra onder de aandacht brengen van uw klant of hen wijzen op nieuwe producten. U kunt uw klanten laten kiezen uit verschillende betalingsvormen.

Webshop Light
Webshop Light
De webshop light is bedoeld voor organisaties waarbij de verkoop van producten niet het hoofddoel is, maar die toch een beperkt assortiment artikelen willen aanbieden op hun website. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld promotiematerialen of brochures. Er bestaat geen indeling in categorieŽn en ook ontbreekt het bestel-beheer systeem.

Catalogus
Catalogus
Misschien zijn uw producten niet zo geschikt direct via Internet te verkopen, of wellicht bent u een groothandel en wilt u uw detaillisten niet voor de voeten lopen? Overweeg dan uw catalogus online te zetten. Uit onderzoek is gebleken dat in consumenten vaak eerst uitgebreide productinformatie zoeken op Internet, alvorens tot aanschaf over te gaan.

Leden
Leden
Het opbouwen van een goed bestand van klanten en/of relaties is al een prestatie op zich. Maar een dergelijk bestand up to date houden is vaak nog moeilijker en intensiever. De leden-webtool neemt u dit werk uit handen, omdat uw klanten/relaties hun informatie zelf bijwerken, met behulp van een zelf gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.

Zoekmachine
Zoekmachine
Met deze - volledig in eigen beheer ontwikkelde - zoekmachine vinden uw bezoekers straks moeiteloos de informatie die ze zoeken op uw site. De engine 'indexeert' uw website desnoods elke nacht, zodat de zoekmachine altijd de meest actuele gegevens van uw site bevat. Zoekresultaten worden - net als bij Google - inclusief een samenvatting getoond.

Foto upload
Foto upload
Met deze tool kunt u eenvoudig foto's uploaden via een webinterface, dus er is geen technische kennis vereist. Desgewenst kunnen er automatisch thumbnails (verkleinde afbeeldingen) worden gegenereerd. Deze tool staat niet op zichzelf, maar kan gekoppeld worden aan bijvoorbeeld de nieuws- of webshop-tool.

Prikbord
Prikbord
Met de prikbord-webtool kunnen sitebezoekers een bericht achterlaten op uw website. Dit wordt vooral gebruikt op websites waar het versterken van het community-gevoel centraal staat, zoals community-websites en non-profit-organisaties. Maar ook steeds meer commerciŽle bedrijven zien het belang in van een hechte klantengroep.

Vraagbaak
Vraagbaak
Steeds meer klanten en relaties gebruiken e-mail om u te benaderen met een specifieke vraag over uw bedrijf of product. Een lijst met veel gestelde vragen (frequently asked questions of FAQ) op uw site is daarom niet alleen een extra info-service voor de bezoekers van uw website, maar kan u ook helpen bij het efficiŽnter afhandelen van uw e-mail.

Opiniepeiling
Opiniepeiling
De opiniepeiling-webtool is erg handig wanneer u snel en eenvoudig de mening wilt peilen van uw sitepubliek. Ook lokt dit bezoekers regelmatig terug naar uw website, omdat ze benieuwd zijn naar de tussenstand. Via de gebruikersvriendelijke beheer-pagina kunt u een stelling of een vraag formuleren, waarna u meerkeuze-antwoorden kunt opgeven.

Weblinks
Weblinks
Wanneer u een overzichtelijke en efficiŽnte manier zoekt om uw website-bezoekers een overzicht te geven van interessante, relevante weblinks, dan is deze webtool wat u zoekt. Via een beheer-pagina kunt u eenvoudig weblinks toevoegen en desgewenst indelen in categorieŽn of zelfs subcategorieŽn.

Downloads
Downloads
Steeds meer bedrijven en organisaties gebruiken kant-en-klare digitale documenten om informatie te verspreiden, zoals Word-documenten, PDF-documenten en Excel-sheets. Dergelijke documenten voortdurend mailen of opsturen kan tijdrovend en inefficiŽnt zijn. Met behulp van de downloads-webtool kunt u uw documenten eenvoudig online beschikbaar stellen.

Gastenboek
Gastenboek
Het digitale gastenboek is misschien wel het meest bekende middel om website-bezoekers een publiekelijke reactie te laten geven op uw website of bedrijf. Voordeel van deze professionele tool (ten opzichte van de vele gratis gastenboeken) is onder meer dat uw klanten niet te maken krijgen met reclamebanners, en uw klanten uw website niet verlaten.

Forum
Forum
Steeds vaker gebruiken bedrijven een online discussieforum als ťťn van de middelen om contact te houden met de klant, en om een stukje support te bieden. Door als leverancier of producent uw (potentiŽle) klanten een platform te bieden, kunt u een eigen gemeenschap rond uw product of dienst creŽren. Dit leidt tot trouwe fans en veel bruikbare feedback.

Chatbox
Chatbox
Slechts weinig Internet-toepassingen zijn zo populair als de chatbox. In tegenstelling tot andere chat-software is de chatserver van Provident volledig Nederlandstalig en reclame-vrij. De chat wordt geheel in de (huis)stijl van uw website aangekleed. En omdat deze chat in eigen beheer is ontwikkeld, kunt u alle kanten op met de chatserver van Provident.

Mail-a-friend
Mail-a-friend
Met deze - scherp geprijste - webtool kunnen uw website-bezoekers hun vrienden, kennissen of zakenrelaties via e-mail op de hoogte brengen van interessante informatie op uw website. Hiervoor hoeven ze alleen maar een kort formulier in te vullen. Bezoekers kunnen hun mail personaliseren door een eigen toelichting mee te sturen.

E-cards
E-cards
In tegenstelling tot reclame-mail, kunnen e-cards altijd rekenen op grote belangstelling van hun ontvangers. Iedereen is nieuwsgierig wie de afzender is, en wat de persoonlijke boodschap is. Tegelijkertijd worden zowel zender als ontvanger veelvuldig met uw website en de naam van uw organisatie geconfronteerd.

Admin user beheer
Admin user beheer
Steeds vaker wordt het website-beheer door meerdere personen gedaan, waarbij iedereen zijn of haar eigen taak heeft. Vooral bij grotere bedrijven en organisaties die veel gebruik maken van vrijwilligers is dit het geval. Met de admin user beheer webtool kunt u meerdere gebruikersnamen en wachtwoorden aanmaken voor het beheer van de webtools.