Provident | Internet Solution Provider

Webtools
Agenda
Agenda
Attendeer uw sitebezoekers op evenementen, seminars en andere belangrijke data.

Portfolio
ChristianMatch
ChristianMatch
Frisse, mooie datingsite met veel creatieve features, zoals privé-chat. 'Techniek die werkt zoals jij dat wilt.'

Portfolio
Ingrado
Ingrado
Ingrado is de brancheorganisatie voor de gemeentelijke leerplicht- en RMC-functie. Provident bouwde een systeem waarin content management en relatiebeheer zijn gecombineerd. Ingrado heeft volledig controle over de menu's en de teksten van de website. Voor elk element is in te stellen wie op welk niveau toegang krijgt.
Webtools: o.a. content, nieuws, agenda, relatiebeheer

GIDSnetwerk
GIDSnetwerk
GIDS is een oecumenisch-christelijke netwerkorganisatie die zich nadrukkelijk beperkt tot het verenigen van leiders. GIDS wil leiders niet alleen persoonlijk, maar om praktische redenen ook digitaal met elkaar verbinden.
Webtools: o.a. nieuws, activiteiten, leden, nieuwsbrief

CameraNet
CameraNet
CameraNet is een interactieve internet-portal, speciaal gemaakt voor de abonnees van Camera Magazine. Leden kunnen een persoonlijke pagina maken, foto-albums bijhouden, een weblog onderhouden en grasduiden door een enorme database met gegevens over foto-apparatuur.
Webtools: o.a. nieuws, weblog, forum, agenda, leden

Revatak
Revatak
Revatak is specialist in topklasse comfort scootmobielen. Op de site worden de verschillende modellen met elkaar vergeleken. Ook is er een ruim aanbod aan accessories, en kan men terecht voor dealeradressen. Via een vraag/antwoord model worden de belangrijkste vragen beantwoord.
Webtools: o.a. vraagbaak

Boekencentrum
Boekencentrum
Boekencentrum Uitgevers behoort tot een van de meest toonaangevende uitgevers op het gebied van kerk, godsdienst en theologie. De uitgeverij is actief op het terrein van boeken, tijdschriften, bijbels en CD-ROM's. Alle uitgaven zijn te bestellen in de webshop, die onder ander een login-systeem kent voor terugkerende klanten, en waarin met iDEAL betaalt kan worden. Voor Boekencentrum zijn een aantal tools op maat gemaakt.
Webtools: o.a. shop, leden, content, nieuwsbrief

World Vision
World Vision
World Vision is een wereldwijd operende hulporganisatie die zich met name richt op hulp aan kinderen. Provident bouwde o.a. een module waarmee bezoekers een aanvraag voor kind-sponsoring kunnen doen. Ook bijzonder is de Wereldcadeaus-website: U bestelt hulpgoederen in ontwikkelingslanden en ontvangt hiervoor een certificaat, dat u cadeau kunt doen aan een familielid, een vriend of (zaken)relatie.
Webtools: o.a. content, shop, nieuws, nieuwsbrief

Voorkeur.nu
Voorkeur.nu
Via diverse thema-enquetes vraagt Voorkeur.nu de mening en interesse van mensen om beter in te spelen op de eisen en wensen van de consument. Zo kunnen marketing- en reclameacties beter worden afgestemd op de consument waardoor kosten en irritatie minder worden en kwaliteit en kwantiteit van de respons omhoog gaat. Provident implementeerde een open-source enquetesysteem.
Webtools: o.a. enquete

CBMC
CBMC
Dit platform voor christenzakenmensen is volgens de laatste technieken in xhtml en css gebouwd en is hierdoor zeer toegankelijk. De organisatie kan de content van de gehele website, verdeeld over meerder navigatie niveaus, volledig beheren. Hierbij zijn een aantal aanvullende modules geintegreerd in de site voor nieuws, agenda en opiniepeiling.
Webtools: o.a. content, nieuws, agenda, opiniepeiling

Hylo
Hylo
Deze website bevat uitgebreide informatie over de kennisgestuurde oplossingen en producten van Hylo. Deze informatie wordt u binnen de website overzichtelijk aangeboden binnen een frisse vormgeving.
Webtools: o.a. nieuws

Gezondheid.nl
Gezondheid.nl
Gezondheid.nl is dè medische portalsite van Nederland, met onder meer actueel nieuws en een schat aan informatie over ziektebeelden en medicijnen. Provident ontwikkelde geheel op maat een complex CMS, waarbij navigeerbaarheid en vindbaarheid van de informatie centraal staat. Alle informatie uit de medische dossiers wordt onderling gelinkt.

IZB
IZB
Binnen alle onderdelen van de website kan de IZB de content volledig zelf beheren. Dit maakt het mogelijk voor de IZB om haar achterban ten alle tijd van actuele informatie te voorzien, binnen een overzichtelijke en goed toegankelijke website. De eigentijdse vormgeving geeft de site een kleurrijke en frisse uitstraling.
Webtools: o.a. content, webshop, nieuws, agenda

Vertaalbureau.nl
Vertaalbureau.nl
Hoe profileer je je als vertaler op internet? De visie van Vertaalbureau.nl was helder: bied de sitebezoeker veel nuttige informatie met betrekking tot vertalen, en laat deze informatie je vindbaarheid bevorderen. De FAQ-tool paste precies binnen deze visie. Ook het ontwerp verdient een vermelding.
Webtools: o.a. weblinks, mail-a-friend, nieuws, offerte (maatwerk)

Bakkende Bakkers Groenendijk
Bakkende Bakkers Groenendijk
De Bakkende Bakkers Groenendijk slaan de spijker op zijn kop met deze website vol informatie over hun diensten en produkten, voorlichting en aanbiedingen. Een heerlijke taart met je eigen foto erop? Leuk voor een verjaardag of jubileum. Je kunt het allemaal bestellen op de seperate website fototaarten.nl.

Steendam
Steendam
Provident bouwde in opdracht van Admire Webdesign voor Steendam een uitgebreide meertalige Webshop. Hierbij is het o.a. mogelijk de status van het winkelmandje te wijzigen. Hierdoor kan er, in plaats van een bestelling, tevens een offerte worden opgevraagd voor een selectie van producten.
Webtools: o.a. webshop, nieuwsbrief, fotomanager, nieuws, mail-a-friend

Mediost
Mediost
De webshop toont altijd de juiste producten en prijzen dankzij het importscript dat het voorraadbeheersysteem en de online database synchroniseert. De klanten van Mediost kunnen via hun eigen inlogcode producten bestellen tegen de voor hen geldende prijzen. Staffelkortingen worden automatisch berekend op basis van bestelde aantallen.

Otium vakanties
Otium vakanties
Via deze site kunt u accomodatie huren in Tsjechië, Slowakije en Hongarije. De vormgeving is bijzonder: de site heeft een zomer- en een winter-editie. Verder bevat Otium veel CMS-maatwerk. Zo worden accommodaties, streekinformatie en reisinformatie op een dynamische manier aan elkaar gekoppeld. Een intelligente zoekfunctie maakt het geheel compleet.

World Vision MEERO
World Vision MEERO
De christelijke hulpverleners van World Vision MEERO wilden voor al haar 14 regionale kantoren in Oost-Europa en het Midden-Oosten een eigen website. Echter, alle content moest eenvoudig centraal kunnen worden beheerd. Diverse webtools plus CMS-maatwerk maakten dit mogelijk.
Webtools: o.a. nieuws, admin user beheer, fotomanager, mail-a-friend

Carrec Technocenter
Carrec Technocenter
Via de website van Carrec krijgt u middels fotoreportages een uniek kijkje in de keuken van dit sympathieke autobedrijf dat motoren reviseert. De website en de vormgeving ademen een heldere no-nonsense-sfeer uit; onontbeerlijk in deze bedrijfstak.
Webtools: o.a. fotomanager

Gospel.nl
Gospel.nl
Deze website, met kleurrijke en eigentijdse vormgeving, is momenteel dè webwinkel voor christelijke muziek. De site omvat naast diverse webtools ook het nodige CMS-maatwerk, zoals een unieke mediaspeler. De vele audio- en videofragmenten trekken vele jonge internetters.
Webtools: o.a. webshop, membertool, nieuwsbrief, prikbord

Apotheek.org
Apotheek.org
Bij deze grote online apotheek hebben ook vele lokale apotheken inmiddels virtueel onderdak gevonden, waardoor een groeiend landelijk netwerk is ontstaan. Verder verrichten we veel CMS-maatwerk voor Apotheek.org.
Webtools: o.a. webshop, nieuws

ChristianMatch
ChristianMatch
Gebruikersvriendelijke datingsite voor christenen, gekenmerkt door exclusieve icoontjes en frisse kleurstelling. Qua vormgeving één van onze mooiste sites. Ook technisch is ChristianMatch ons paradepaardje, met vele creatieve features, zoals een privé-chatsysteem en een unieke matchingtool. Onder het motto 'techniek die werkt zoals jij dat wilt'.