Provident | Internet Solution Provider

Webtools

Portfolio
Vertaalbureau.nl
Vertaalbureau.nl
Uitgebreide FAQ-tool maakt Vertaalbureau.nl uiterst nuttig en makkelijk vindbaar voor potentiële klanten.

Webtools - E-cards
Webtools: E-cards
E-cards
Scoor gratis promotie en nieuwsgierige bezoekers: internetters versturen professionele e-cards vanaf uw site.

In tegenstelling tot reclame-mail, kunnen e-cards altijd rekenen op grote belangstelling van hun ontvangers. Iedereen is nieuwsgierig wie de afzender is, en wat de persoonlijke boodschap is. Tegelijkertijd worden zowel zender als ontvanger veelvuldig met uw website en de naam van uw organisatie geconfronteerd. Geen wonder dat websites die e-cards aanbieden, hun bezoekersaantallen en naamsbekendheid flink zien stijgen. Met de e-cards webtool van Provident heeft u dus een uitstekend middel in handen om uw organisatie onder de aandacht te brengen. En u hoeft er niets voor te doen; uw sitebezoekers versturen de e-cards, en creëren zo nieuwe sitebezoekers.

De afzender kiest op uw website een digitale ansichtkaart uit (al dan niet voorzien van uw bedrijfsnaam of logo), voorziet deze van een persoonlijke boodschap, en vult het email-adres van de ontvanger in. De ontvanger krijgt vervolgens automatisch via e-mail bericht dat hij zijn e-card kan komen 'ophalen' op uw website. Het bericht bevat een persoonlijke, unieke code, waarmee hij zijn persoonlijke e-card kan lezen. Zodra de e-card is gelezen, ontvangt de afzender automatisch een leesbevestiging.

Als beheerder heeft u de mogelijkheid om e-cards toe te voegen en te verwijderen uit uw collectie. Ook kunt u e-cards categoriseren. Er is geen limiet aan het aantal e-cards dat u op uw site kunt aanbieden.

Voordelen
  • Complete en professionele webtool: functioneert op dezelfde wijze als gespecialiseerde e-card-websites;
  • Gratis promotie en nieuwe sitebezoekers;
  • Gegarandeerd geïnteresseerd publiek;

Optioneel tegen meerprijs
  • Onze grafische vormgevers kunnen allerlei soorten e-cards voor uw organisatie ontwerpen: zowel gif, animated gif, jpg als flash behoren tot de mogelijkheden;
  • E-cards kunnen eventueel ook op een specifieke datum in de toekomst worden verstuurd;

PDF bestand Download hier een actuele prijslijst van de Provident webtools


Deze webtool is naar uw wensen aan te passen, zie webtools op maat.
Op de demosite kunt veel van onze webtools zelf uitproberen.