Provident | Internet Solution Provider

Webtools

Portfolio
Bakkende Bakkers Groenendijk
Bakkende Bakkers Groenendijk
Deze bakker neemt het internet serieus met een tweetal moderne en praktische websites.

Webtools - Content
Webtools: Content
Content
Geniet de vrijheid om de content van alle pagina's op uw site te beheren.

Deze tool biedt u de mogelijkheid om zelf onbeperkt pagina's toe te voegen aan uw site en deze te beheren. Nieuwe pagina's worden automatisch opgenomen in de navigatie, dit kan tot 3 niveaus diep. De opmaak van de content op de pagina's kent uitgebreide mogelijkheden. Desgewenst kunnen er meerdere content-items of modules aan een pagina worden gekoppeld. Als er meerdere teksten aan een pagina worden gekoppeld, verschijnt eerst een overzichtspagina met titel en introtekst van elk artikel. Het volledige artikel kan gelezen worden door onder de introtekst door te klikken. Als er binnen een (sub)pagina maar één content-item voorkomt, is het niet nodig eerst de titel en introtekst te tonen. In dat geval kan het complete artikel gelijk getoond worden.

Voordelen
 • Pagina's worden automatisch opgenomen in de navigatie.
 • Uitgebreide opmaak mogelijkheden voor tekst.
 • Onder een pagina kunnen een of meerdere subpagina’s gekoppeld worden. In het grafische menu is het verschil tussen een hoofdpagina en een subpagina duidelijk zichtbaar.
 • In het systeem kunnen naast berichten (titel, lead, tekst) ook interne en externe links worden aangemaakt. Een menu-button verwijst dan niet meer naar een pagina met tekst uit het CMS, maar naar een interne of externe (statische) pagina.
 • Per artikel kan een ingangs- en vervaldatum wordt gekozen.
 • Per artikel wordt bijgehouden wie het heeft geplaatst.
 • Per artikel kan worden bepaald of het gearchiveerd dient te worden. Berichten zonder archiefkenmerk zijn na vervaldatum niet meer opvraagbaar via de archieffunctie.

Optioneel tegen meerprijs
  Diverse andere tools van Provident zijn in dit CMS te integreren:

 • Formulier: Per formulier wordt ingevuld wie de geadresseerde is. Daarna kunnen de opties worden toegevoegd, waarbij gekozen kan worden uit een invulveld, enkelvoudige- of meervoudige keuze.
 • Bestanden: Bij elk bericht kan een bestand worden geupload (bijvoorbeeld Word of PDF). Bij dit bestand kan een toelichting worden gegeven. Het bestand zal via een link in een nieuw venster worden geopend.
 • Opiniepeiling (poll): De poll kan een onbeperkt aantal opties bevatten en is beveiligd tegen misbruik door middel van een IP-filter. Na het stemmen wordt de uitslag getoond. Ook is het mogelijk de uitslag te zien zonder zelf te stemmen.
 • Foto-galerij: Elk bericht kan voorzien worden van een of meerdere foto’s. Voor foto’s binnen de tekst kan gebruik worden gemaakt van de fotomanager die in de editor is gebouwd. Voor fotoreportages is dit echter niet geschikt. Voor dergelijke fotoverslagen wordt een Fotomanager ingeschakeld. Eén foto wordt groot geplaatst, de overige als thumbnails. Door te klikken op een thumbnail is de foto in oorspronkelijke grootte te bekijken. De volgorde van de foto’s is te wijzigen.
 • Agenda: Koppel agenda-items aan content. Het agenda-item zal verschijnen in de agenda-pagina maar ook onderaan relevante content.

PDF bestand Download hier een actuele prijslijst van de Provident webtools


Deze webtool is naar uw wensen aan te passen, zie webtools op maat.
Op de demosite kunt veel van onze webtools zelf uitproberen.